Grillimine, lõkkeasemed

<p>Foto on illustratiivne.</p>

Külmsuitsuahi väike, Stoveman

Külmsuitsuahi „Stoveman” on mõeldud kala-, liha- ja linnuliha suitsutamiseks. Sobib kasutamiseks koduaeda, suvilasse, turismitallu ja maakodusse.
Vali kogus
Hind: 439.00 € / tk
logo Lisa ostukorvi
Tarneaeg 3-10 päeva
Külmsuitsuahi on kahekambriline, mõlemad on uksega suletavad. Alumine koldeosa on mõeldud kütmiseks, mille kaudu toimub suitsutamiseks vajaliku temperatuuri ja suitsu tagamine. Ülemine osa on suitsutamisruum, milles asuvad neli roostevabast materjalist küpsetusresti ja kerisekivid (tuleb lisaks osta), viimased tagavad ühtlase temperatuuri hoidmise suitsuahjus ja kerisekivide kohal/peal käib rasvapann, mis väldib suitsutamisel rasva tilkumise kerisele ja selle põlemamineku. Küpsetuskolde laes on toodete riputamiseks üks 8mm ümarterasest varras. Stoveman külmsuitsuahju töötemperatuur on alates 50°C ülespoole (mitte üle 70°C )! Külmsuitsuahju üks osa (tulekode kohale, resti peale) tuleb täita kerisekividega (kulu ca 30kg), mis akumuleerivad energiat, hoides sellega ahju temperatuuri madala ja ühtlasena. Suitsuahi on varustatud ka mehhaanilise termomeetriga 0 – 220°C.
Koldesse asetata kuivad suitsetamiseks sobivad puud (lepp, õunapuu). Puuhalud on soovitav vabastada enne koldesse asetamist koorest. See väldib kirbe maitse teket suitsetatavale toidule